Projecte (codi) FONT DEL MARGE Projecte Kasa meva és Kasa vostra SOPAR HOMES I DONES www.konfraria.org/soparhomesidones
Torna a la pàgina principal

La Festa és de TOTS

La Comissió organitzadora del Sopar d'Homes i el Sopar de Dones està integrada dins de la Comissió de Festes de La Palma de Cervelló; concretament en la preparació de la Festa Major de La Palma de Cervelló.

Cal que quedi clar que la Comissió organitzadora del Sopar d'Homes i el Sopar de Dones no és la Comissió de Festes, sinó que en forma part, i és del nostre interès que en participi quanta més gent millor, ja sigui a través de la Comissió organitzadora del Sopar d'Homes i el Sopar de Dones, com a títol individual, o a través d'altres organitzacions o entitats.

Des d'aquesta posició, s'ha afegit actes nous a la Festa Major com l'Esmorzar Popular, i se n'ha fet reaparèixer d'altres com la Baixada de Trastos, gràcies al suport de l'Ajuntament de La Palma de Cervelló.

Necessitem gent amb ganes per continuar fent la festa gran i popular. Si vols estar informat de com es van succeïnt els esdeveniments, com es va preparant la Festa Major, quines decissions es prenen, quan i on es faran les reunions tant de la Comissió de Festes com les internes per organitzar els sopars... llavors t'has de SUBSCRIURE.

També et pots subscriure simplement per estar informat, per criticar, per participar, per organitzar-te les vacances, etc..

Per subscriure't només cal que introdueixis el teu correu electrònic; rebràs un correu cada vegada que hi hagi alguna novetat referent a l'organització de la Festa Major:Escriu aquí la teva adreça de correu electrònic:

Delivered by FeedBurner

Podreu donar-vos de baixa del servei en el moment en què ho desitgeu cliclant la opció "unsubscribe now" que apareix en tots els correus que rebeu.

Cal que sabeu que aquest servei l'ofereix la Comissió organitzadora del Sopar d'Homes i el Sopar de Dones, i no pas la Comissió de Festes ni l'Ajuntament de La Palma de Cervelló.

En cap cas pretenem substituïr a l'Ajuntament en la transmissió de la informació als ciutadans, pensem que l'Ajuntament per la seva banda ha de preocupar-se de fer arribar la informació als ciutadans pels canals que cregui més oportuns, al marge de les nostres actuacions.

Gràcies a tots per la vostra participació.Torna a la pàgina principal